Category #ПрегледВоПеток

80 #ПрегледВоПеток

Работен ден или неработен, сè додека е петок ИДЕМЕ ЈАКО СО #ПрегледВоПеток После вакво загревање, го почнуваме денешниот преглед во петок. ...

79 #ПрегледВоПеток

Коронавирус преглед број 34345… т.е. 791, не, грешка… 7-ми преглед од првото спомнување на вирусот во него. Ги изгубивме деновите, ...

78 #ПрегледВоПеток

Ај здраво-живо, ете не со уште еден преглед во време на пандемија. Затворени дома, веќе малку презаситени од се што може да се консумира низ ...

77 #ПрегледВоПеток

Сигурно примети дека веќе не пишуваме само јас и Дарко и дека во тимот на komunikacii.net и посебно #ПрегледВоПеток ни се придружија и Наташа и ...

76 #ПрегледВоПеток

Денес ми оставија мене да пишувам (дека сум паничарка!), па сите новости поврзани со корона да ги споделам…  П.с. на блогов можеби сум ...

75 #ПрегледВоПеток

Додека чекате нова прес-конференција на Министерот за здравство, прочитајте си #ПрегледВоПеток 😉 Pornhub за сигурна изолација Сигурно сте ...

74 #ПрегледВоПеток

Скокнавме уште еден #ПрегледВоПеток ама еве сме со тазе, дупла доза новости. Квалитетот секогаш во преден план Го започнуваме овој преглед во ...

73 #ПрегледВоПеток

Кај вчера објавив нов #комкаст, со Виктор од АЕТМ зборувавме за е-трговија, уште па и денес ме наместија да пишувам и #ПрегледВоПеток. Морам, ...

72 #ПрегледВоПеток

Ладно е денес. Седи си дома, читај си преглед во петок и дознај што е ново во дигиталниот свет. Пред да започнеме со четивата од денешниот ...

71 #ПрегледВоПеток

Некој нарача експресен (за читање) #ПрегледВоПеток? Facebook, Instagram и Тwitter во обид да ги спречат дезинформациите за коронавирусот Facebook ...

70 #ПрегледВоПеток

Го стартуваме овој #ПрегледВоПеток со одлична домашна вест! Испазари и плати веднаш со скенирање на QR код Откако соседна Србија најави дека ќе ...

69 #ПрегледВоПеток

И касно во петок навечер се чита #ПрегледВоПеток 😉 Француската влада ќе ги скенира социјалните мрежи за даночни измами Царината и УЈП во Франција ...

68 #ПрегледВоПеток

Среќна Нова и сè по ред. Се враќаме во програма со првиот #ПрегледВоПеток за 2020. 🤩 Facebook и политика Trump беше избран со наша помош Извршен ...

67 #ПрегледВоПеток

Последен #ПрегледВоПеток за 2019 година. Затвараме со супер четива за изминатата декада и предвидувања за 2020. Идеме јако! Што ги одбележа ...

66 #ПрегледВоПеток

Не е преглед во петок 13-ти, ама исто како да е… Се надевам кафаната вечерва ќе ги поништи сите клетви фрлени на мене. 🧙‍♀️🙅‍♀️ Шала на ...

65 #ПрегледВоПеток

Ексклузивно, вториот преглед во петок 13-ти за оваа сезона! Пред да почнеме со прегледот имам една супер вест. Оваа недела го вративме #комкаст 🎉 ...

64 #ПрегледВоПеток

Стигна декември, месецот на празнични кампањи. Во овој #ПрегледВоПеток се посветивме малку повеќе на маркетингот — огласување, митови и ...

63 #ПрегледВоПеток

Завршува ноември, доаѓа веројатно најхаотичниот декември. Соберете сила, читајте кликајте и спремете се за кафани, слави, прослави и сл. Време е ...

62 #ПрегледВоПеток

Оправдано отсуствуваме минатата недела, AllWeb беше во петокот. А сега се враќаме посилни од кога било со нов преглед во петок! Ако имаш iPhone и ...

61 #ПрегледВоПеток

Скролај, кликај и читај, собравме доста интересни четива и апдејти за овој преглед во петок. Новости од дигиталниот свет за 3, 2, 1… ...

60 #ПрегледВоПеток

Стигнавме до 60-тиот преглед во петок! Facebook најави промени кај метриките за реклами Најпрво, Facebook најави дека ќе ги отстрани метриките за ...