64 #ПрегледВоПеток

Стигна декември, месецот на празнични кампањи. Во овој #ПрегледВоПеток се посветивме малку повеќе на маркетингот — огласување, митови и ...

63 #ПрегледВоПеток

Завршува ноември, доаѓа веројатно најхаотичниот декември. Соберете сила, читајте кликајте и спремете се за кафани, слави, прослави и сл. Време е ...

62 #ПрегледВоПеток

Оправдано отсуствуваме минатата недела, AllWeb беше во петокот. А сега се враќаме посилни од кога било со нов преглед во петок! Ако имаш iPhone и ...

61 #ПрегледВоПеток

Скролај, кликај и читај, собравме доста интересни четива и апдејти за овој преглед во петок. Новости од дигиталниот свет за 3, 2, 1… ...

60 #ПрегледВоПеток

Стигнавме до 60-тиот преглед во петок! Facebook најави промени кај метриките за реклами Најпрво, Facebook најави дека ќе ги отстрани метриките за ...

59 #ПрегледВоПеток

Ја завршуваме работната недела со уште еден преглед во петок. 🙂 Google ги подобрува резултатите од пребарувањето Google направи промени во ...

58 #ПрегледВоПеток

Задоцнивме малку, ама оправдано. Минатата недела бевме на AllWeb Albania и си поминавме супер! Сакавме да стасаме на време со прегледот… Но ...

57 #ПрегледВоПеток

Се вратив од одмор и празник или не, ако е петок тоа значи дека ќе пишувам #ПрегледВоПеток 🙂 Нови бизнис алатки од Facebook и Instagram Facebook ...

56 #ПрегледВоПеток

Симона е на одмор, заслужено. Не дека нема интернет… ама сепак ред си е да и дадеме оддишка. Еве сме со супер интересни линкови и секако ...

55 #ПрегледВоПеток

Идеме јако со 55-иот преглед во петок! Facebook тестира криење на лајкови во Австралија Денес Facebook официјално почна да тестира криење број на ...

54 #ПрегледВоПеток

Ме смени Дарко минатиот преглед во петок но за денешниот се враќам во програма. Интересни четива се собраа неделава. Не се многу, но во ...

53 #ПрегледВоПеток

Нема вовед денес, брзам да го фатам петокот. Позиционирање и клучни пораки… Денешниов (задоцнет) преглед ќе го започнеме со препорака за ...

52 #ПрегледВоПеток

Оваа недела се собраа доста интересни четива за преглед во петок, па да си го фатиме редот. И Facebook размислува за криење на лајковите Facebook ...

51 #ПрегледВоПеток

Доцна навечер, го означуваме крајот на работната недела со ново издание на #ПрегледВоПеток. Седни, или легни… опушти се и дознај што сè се ...

50 #ПрегледВоПеток

Стигнавме и до јубилејниот 50ти преглед во петок! Нова алатка на Facebook која ќе им отежни на вебсајтовите да те следат Во вторникот Facebook ...

49 #ПрегледВоПеток

Вечерта е убава за читање преглед во петок, зарем не? 🙂 Кактус – make room for a new bloom Ја отвараме есенската сезона на настани, ...

48 #ПрегледВоПеток

Добровечер и добар ви преглед во петок. Петок вечер е, сигурно се спремаш за џускање, затоа ќе бидам кратка. Нова slideshow опција на Facebook ...

Што поднаучивме од медиумските известувања за Рекет?

1. Зошто случајот се вика „Рекет“?  -Во она што гледаме од медиумите неколку локални селебритија се договараат како да изведат поткуп на ...

47 #ПрегледВоПеток

Продолжен викенд? Нема проблем. Повеќе време за читање, повеќе време за пишување #ПрегледВоПеток. Новости кај Facebook видео рекламите на мобилен ...

46 #ПрегледВоПеток

Тазе тура одлични четива за убав почеток на денот. Ова е можеби првиот утрински преглед во петок. Барем за мене. Колку е безбеден Facebook Kids ...

45 #ПрегледВоПеток

За денешниот преглед во петок собравме супер четива. Ставам рака на срце, четивата се многу интересни, едукативни и корисни. FaceApp реагираше на ...