178 #ПрегледВоПеток – Елон Макс го купи Твитер и сега што?

Трет преглед по ред во фокус ни е Твитер, добро и Елон Маск. Не дека искрено толку многу ни е важен за работа, или лично посветуваме толку време, ...

176 #ПрегледВоПеток – Elon Musk и Twitter, Pinterest и WOO, Ogilvy и Инфлуенсерите

Денов вришти ПЕТОК! Сонце, пролет и #ПрегледВоПеток, ајде да видиме…. Дали Елон Маск ќе биде новиот сопственик на Twitter? Ова е ...

#комкаст 114 – Бизнис транформација е дигитална трансформација – Петар Ниновски и Душан Марковиќ

Во оваа епизода зборуваме со Петар Ниновски од Brainster и Душан Марковиќ од Maliqi Group. Секој со искуство во својата индустрија, Петар во ...

169 #ПрегледВоПеток – Reels на Facebook, Stories likes, DigiTalk конференција

Во денешниов #ПрегледВоПеток покрај #комкаст има неколку ситници кои за некои од нас можеби живот ќе значат… #комкаст со Ивана Дојчиновска ...

#комкаст 113 – Луѓе (HR) и дигитална трансформација со Ивана Дојчиновска Стојановиќ

Кога зборуваме за дигитална трансформација често напоменуваме дека луѓето во оранизацијата се клучен фактор за успешната трансформација. Токму за ...

168 #ПрегледВоПеток – IBM дискриминатори, Adidas tits, Twitter bot label, Joe Rogan, Baby Shark do do do do do do….

Новиот #ПрегледВоПеток зборува малку за маркетинг, ама всушност мноооогу за маркетинг…. IBM дискриминира вработен по возраст? Една жешка ...

#комкаст 112 – 5G и дигитална трансформација

Во седмата по ред епизода на #комкаст посветена на дигиталната трансформација зборуваме за 5G како технологија. Со Маја Милосавлевска Наумовска ...

165 #ПрегледВоПеток – Instagram, Vatreni crypto, Ecommerce Awards, Lamborghini NFT, #YouTubeBlack Voices

Време е за нова тура линкови во #ПрегледВоПеток. Како за најдолгиот месец годинава, па и не е баш нешто забавен. Како и да е имаме што да ви ...